Жесток побой посред бял ден вдигна на крак полицията в Сандански, инцидентът стана около 10 часа вчера. Млад мъж бил зверски пребит пред очите на свидетели в заведение в центъра на санданското село Катунци.
Жертвата е 31-годишният Владимир П., който пиел кафе в селския бар рано сутринта, съобщава struma.com.

Около 10 часа в заведението пристигнали бивш пожарникар и известен в селото бабаит, който се прави на бияч и мутра и започнали да обиждат Владимир. "Наркоман мръсен, ще си затвориш ли устата, ще спреш ли да говориш по хората", изкрещял селският бабаит.
Опитът на Владимир да се защити от нападките завършил фатално. Бившият пожарникар и придружителят му грабнали метални столове от заведението и започнали да налагат Владимир, който се свил и клекнал под масата. Според близки на пребития, той въобще не разбрал, с какво е провокирал агресията.

В селото се говори, че бивши и настоящи полицаи протежират нивите с канабис и техните собственици, а Владимир имал информация за това, кой какви ги върши. Владимир, който след побоя е бил в окаяно състояние, е прегледан в санданската болница и има извадено медицинско свидетелство за нанесените му травми. Гърбът му е смлян, син, а ръката му разпрана от острите ръбове на столовете.

В селото се говори, че в думите на пострадалия има истина и всички знаят, че собствениците на канабисовите плантации в селото се защитават от хора, свързани с органите на реда. Затова полицията в Сандански започна разследване на случая.

Пълна мистерия е зверският побой. Според наши източници побойниците, започнали скандала, подали предвидливо сигнал в полицията, че "един наркоман вилнее в селото ".