Криминално проявеният помориец Георги Пирулев побърка полицаите, след като не спря на стоп палка и предизвика див екшън като в "Бързи и яростни". Хванаха го след луда гонка, която започнала по бул. "Стефан Стамболов" в Бургас, съобщава "Флагман".

Сцената като от филмите се разиграла преди дни, когато служители от Пето Районно управление – Бургас му подали сигнал за спиране на автомобила "Фолксваген Голф-4", но той прелетял покрай тях с бясна скорост. 

В района на светофара преди магазин за техника автомобилът е спрян, като е констатирано, че негов водач е 36-годишният Пирулев. 

Със съдействието на служители от "Специализираните полицейски сили" и служебно куче, автомобилът е проверен и под десния "Airbag" на таблото е открита торбичка с две глави от съцветия / марихуана/ с общо тегло около 4 грама. Под десния подлакътник са открити шест пакетчета с бяло прахообразно вещество / кокаин/ с общо тегло около 6 грама.

Помориецът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на 36-годишния мъж продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.