Младата психоложка от село Калояново Антония Лукова е била арестувана днес. Това разбра ексклузивно БЛИЦ от свои източници.

Разследващи потвърдиха, че белезниците са щракнали тази сутрин на ръцете на 27-годишната дама, която се укриваше от ченетата повече от две седмици.

Само в БЛИЦ: Страшни разкрития за психоложката, която вкара 8 в болница в Пловдивско! 

Антония беше обявена за национално издирване, след като сътвори катастрофа с още две коли на пътя Пловдив-Карлово и се опита да прикрие престъплението си.

Само в БЛИЦ! Изплува мръсна тайна за хитрата психоложка, вкарала 8 души в болница в Пловдивско! 

Както първо БЛИЦ съобщи тогава шофьорката извика свой приятел, който пристигна с такси от Пловдив на мястото на инцидента. Той излъга, че е управлявал колата на психоложката. Тестът за наркотик се оказа положителен и младият мъж бе арестуван.

Само в БЛИЦ: Млада шофьорка и екстравагантен мъж с опит за грандиозна измама след мелето с 8 ранени край Пловдив! (СНИМКИ) 

Пострадалите при мелето – две семейства, едното от Дъбеле, а другото от Дълго поле, свидетелстваха и заявиха, че всъщност автомобилът, причинил катастрофата е бил управляван от Антония Лукова от Калояново.

Непосредствено след катастрофата тя бе призована на разпит, на който не се яви. Имаше подозрения, че е забегнала в чужбина. Сега БЛИЦ научи, че днес се е явила все пак на разпит и е била закопчана.

Полицията потвърди разкритието на БЛИЦ кой е сътворил страшното меле с 8 ранени до Пловдив  

Младата жена има множество нарушения, глоби и санкции на пътя и не веднъж е била хващана зад волана в неадекватно състояние.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!