Един от преките очевидци на убийството на наркобоса Иван Попов, по прякор Костов, е бил арестуван с дрога в Поморие. Това пише Флагман, позовавайки се на свои източници.

31-годишният Недялко Гетов е задържан от служители на РУ-Поморие в неделя, около 20:30 часа. Той е сгащен при рутинна проверка на ул. „Средна гора”, където шофираната от Гетов „Алфа Ромео” е спряна от полицейски патрул. При обиска е открит свитък с бяло прахообразно вещество, собственост на криминално проявения помориец. За щастие на Гетов намереното количество се оказало твърде малко и той е освободен след кратък престой зад решетките. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Недялко Гетов е добре позната фигура сред поморийския ъндърграунд. Той е близък приятел на стрелялия по Костов Димитър Димитров-Бабата. Почти през целия 15-ти ноември 2015 г., оказал се фатален за Костов, Гетов е бил заедно с Бабата. Това важи и за самото убийство. Тъй като е пряк очевидец на случката, 31-годишният помориец беше разпитан в съдебна зала по време на процеса. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!