Иван Терзийски от пазарджишкото село Ивайло е единственият, който се издирва от полицията след престрелката на хората на Божидар Георгиев с Митьо Очите, пише "Флагман".
От осемте, чиито снимки вчера полицията разпространи седем вече са задържани. Това се случи буквално час-два, след като имената им бяха публично оповестени. Само Силви Николаев и Иван Терзийски се покриват, засега.

Двамата са много близки до Марчо Марков, познат на обществеността не заради криминални прояви, а защото  участва в риалити шоу преди години.
 

Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Малко след 21 часа избухва конфликт между Очите и хората му и друга група в заведение в центъра на Слънчев бряг. Желязков пристига на място с охраната си, а отсреща започват престрелка.  

Четири са основните версии, по които работят разследващите за кървавата вендета срещу Димитър Желязков. Според разследващите основните мотиви за стрелбата срещу него и гардовете му в Слънчев бряг са интереси в някои доходоносни незаконни дейности – бежанци, наркотици, проститутки и таксита.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!