"Виктория се нуждаеше вчера от кръв, много съм благодарна на всички, които се свързаха и отзоваха. Не знам как се е стигнало до тук. Бяхме заедно в града, вечерта излезе да пие кафе и повече не се върна. Не знам какво се е случвало". Това заяви в ефира на Нова тв Атанаска Димитрова, майка на откритото отвлечено момиче в Добрич.

"Още през същата вечер телефонът й беше изключен. След 5 дни съобщих на полицията, че нея я няма. Получавах съобщения на личния профил, но имах подозрения, че не са писани от нея - "Мамо, аз си намерих приятел". Това не е в стила на Виктория. Не чух гласа й. 

Не го познавам. Една вечер преди случката Виктория посред нощ дойде с него вкъщи. Аз й се скарах, казах, че няма как да идва в това време с чужди хора. Човекът пушеше цигара и буквално не можеше да улучи пепелника. Аз помислих, че е пил алкохол. Никога не ми е минавало през ума за наркотици. Знаех, че се познават, но че ще се случат такива работи не. Той си тръгна, а Виктория остана. Казах й, че не ми харесва човекът, че е много по-голям от нея и не трябва да се занимава", разказа още потресената майка.

Д-р Бисер Ботев обясни какво е състоянието на изтезаваното момиче: 

"Тя е в съзнание, контактна, адекватна. В рамките на 24 часа са стабилизирали състоянието й. В момента изглежда много по-различно от това, което видях в Спешно отделение. 

Тя беше уплашена, стресирана, малтретирана. Това не може да бъде описано с думи. Има външни следи по глезените, ръцете и областта на лицето, които са много дискретни. Психически там лечението ще бъде дълго и трудно", добави специалистът.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пък разкри, че е имало следи от гасене на цигара по лицето и тялото на Виктория. Похитителят й е осъждан трикратно за държане на наркотични вещества.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!