След няколко опита да отиде в Отвъдното 34-годишният Антон Тенчев от Хасково най-после успя да изпълни намерението си. Самоуби се в апартамент на бул. “България” 23 в Хасково. Тялото на младия мъж днес следобяд е открила първа майка му, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в града.
 По твърде странен начин е решил да се самоубие младият мъж – запалил купчина хартии върху килима, затворил плътно всички отвори откъдето може да влезе свеж въздух, легнал и се задушил. Полицаите намериха предсмъртно писмо, каза за БЛИЦ братът на самоубилия се мъж. Според мнението на съдебния лекар д-р Христо Еленски, смъртта на младежа е настъпила тази сутрин.
Майката на Антон, съсипана от нещастието, сподели, че това не е първият опит на Антон да се пресели в по-добия свят. Жената каза още, че причината синът и да постъпи по този начин е приятелката му Христина, с която са живели на семейни начала и никак не се разбирали.
Съседите  заявиха, че рядко виждат двамата заедно и не могат да коментират отношенията им. Близките на самоубиеца обаче са категорични – в основата стои любовна драма.
Тодорка Николова, БЛИЦ