Даниела е от децата с тежка съдба и история. Тя дойде при нас твърде късно, когато нещата вече не могат да се повлияят. За нас Даниела е в неизвестност от началото на декември, когато по надлежния ред е обявена за издирване и очакваме информация от съответните органи какво се случва с нея. Това заяви директорката на дом "Майка Тераза" в Пловдив в ефира на Нова телевизия.
"За нас е по-притеснително това, че пълнолетен я задържа – той трябва да е наясно каква отговорност носи и, че трябва да информира органите какво се случва. Аз лично не го познавам човека. Докато е живеела при 28-годишния, ние нямахме информация къде се намира тя до вчера и през това време я издирвахме. Никой не дойде да я потърси", добави тя.

"Има случаи, когато Даниела е напускала къщата без позволение, но това е нормално за деца с тежка съдба. Ние ги наричаме деца, които толкова много са преживели, че няма какво да губят. Не смея да правя предположения къде е, но се надявам да е добре и скоро да разбере, че я очакваме и сме загрижени", каза още директорката.

Както БЛИЦ съобщи, 28-годишен пловдивчанин вчера разлепи обяви, че 17-годишна пловдивчанка е била отвлечена с автомобил от центъра на Пловдив в понеделник вечерта.  Някакъв мъж попита дали имаме огънче и Дани се приближи до него да му даде запалката. Тогава от колата изскочиха двама мъже и я блъснаха на задната седалка, разказал той.