Седмица след безпрецедентното масово убийство в Нови Искър и въпреки обявеното заключение на светкавичното разследване, че Росен Ангелов е бруталният килър, повече от половината читатели на БЛИЦ все още не са повярвали на официалната версия.

51% дори не са убедени, че това престъпление, смразило цяла България, ще бъде някога разкрито, сочат данните от актуалната анкета на БЛИЦ. 10% обаче са уцелили десетката и са отговорили, че престъплението ще бъде разкрито в рамките на 1 седмица. Други 35% са на мнение, че не е важно за колко време ще бъде разкрито това убийство, а убиецът наистина да бъде заловен и наказан строго. 

Вече е активна и новата анкета на БЛИЦ по горещата тема отново с 5 възможни отговора:

За колко време очаквате да бъде заловен Росен Ангелов, издирван за шесторното убийство в Нови Искър
- До 1 седмица
- В рамките на 1 месец
- За три-четири месеца
- Не е важно за колко време, а да го заловят и осъдят строго
- Няма да го заловят

Ето малка извадка от полемиките, вихрещи се във форумите на БЛИЦ, в които скептиците на официалната версия, продължават да споделят и обсъждат свои догадки и предположения - някои от които може да съперничат и на криминалетата на Агата Кристи:   

Истината 06 Януари 2018, 20:22
Денят е 30.12.Привечер.На едно място Георги Юнаков вижда двама души.Единият му е добре познат,а другия...О Боже? Та това е "умрял"отдавна известен човек.Лошото е,че и двамата виждат Георги преди да потънат в сгъстяващия се мрак. Потресен младежът се прибира и споделя на вечеря видяното в семейството.Умуват как да постъпят и оставят след нова година. 31.12.-Георги заминава сутринта на работа.Кети излиза на пазар .Последни покупки,въпреки,че след снощи хич не им е до празник. Другите от семейството са в къщи.Кети закъснява.Към 17 часа всички са сериозно притеснени.Малко след това в къщата нахлуват няколко мъже с маски и оръжие.Заявяват,че са отвлекли Кети и искат съдействие.Започват да разпитват един по един всички какво им е казал Георги.За ефект разстрелват кучето.Карат Неделчо да повика сина си,с изрично предупреждение да не вика никого,иначе Кети умира.Преди това в къщата идва Боби да празнува.Пускат го вътре и това решава съдбата му.Георги идва,като предварително знае какво става,но все още има някаква надежда...Уви ..Разпитват и него..За да проверят дали им е казал истината застрелват Боби и казват,че следващата е сестра му.Тук Неделчо не издържа и им скача.Застрелват го,а Сина му в шок потвърждава-само на семейството е казал.Убиват всички,плюс нареждане на човека с Кети да гръмнат и нея.За да объркат полицията местят трупове,разбиват врати,бършат кръв..Вземат от един шкаф тефтерчето на Кети и после го подхвъллят до джипа.Като призраци се стопяват в нощта.

Ааа 06 Януари 2018, 20:37
Моля кажете кой е този умрелия известен !......

хм 06 Януари 2018, 20:40
сценарият е по-добър от този на милиционерите, ама пак има недоизказаност....чии е призрак, дух или каквото там се явява... Ми то има много известни умрели ,които всички знаем ,че са “призраци” като Илия Павлов Ама не вярвям него да е видял .

Дъфи 06 Януари 2018, 20:57
Сещам се за един друг с М. 

ис 06 Януари 2018, 21:20
До истината : кажете кои са тези двамата , че сън няма ни хване !

Един 06 Януари 2018, 21:34
То ясно,че е Мето,но това е една от най реалните версии,която виждам.Не знам кой е този с ник истината,но определено трябва да ке приеме много сериозно

ПП 06 Януари 2018, 22:46
А откъде това младо момче знае как изглежда въпросният "мъртвец"? Не са много снимките на Мето Илиенски-нали за него иде реч-в медийното пространство, аз например няма да го позная, въпреки няколкото прочетени книги на мутренска тематика. Да, версията на Истината е интересна, но как е стигнал до тези умозаключения? Определено има нещо вярно в нея-според мен някой от тях е видял нещо, дето не е трябвало, но какво е точно можем само да гадаем!