Жестокият шесторен убиец от къщата на ужасите Росен Ангелов и жертвата му Кети Кюхова са въртели заедно бизнес. Двамата се запознали преди 6 месеца. Росен не работел нищо и тя се смилила над него. Взела го да ѝ помага в чистене на апартаменти, пише „Телеграф“.

„Тя е работела като чистачка на жилища, но има свидетели, които казват, че в повечето случаи Росен е бил с нея“, коментираха запознати с разследването.

Първоначално жената му споделяла, че настоящият ѝ партньор Неделчо Юнаков я е тормозил и искала да се раздели с него. Срещали се в района на Нови Искър и околните села. От около месец обаче отношенията им се влошили и Кети решила да остане при Неделчо.

Към края на месеца му съобщила, че иска да прекратят отношенията си и Росен побеснял. Дори на 26 декември актуализирала състоянието си на обвързана с Неделчо във Фейсбук.

Предполага се, че именно Кети е първата жертва на Горския човек. Все още обаче не е ясно точно къде я е застрелял, след което е хвърлил тялото ѝ е кладенеца.

Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!