Нови детайли от мистериозната смърт на двамата млади хора в Кефалоня, които бяха намерени мъртви в навечерието на Нова година, шокираха обществеността за пореден път, пише "Български новини".

В неделя сутринта германският приятел на Лилия е написал два коментара във Facebook под статуси на Лилия, публикувани от юни 2017 г.Първият коментар е текст на една песен на Aesthetic Perfection, озаглавена "Dying in the Worst Way". От това се разграничава стихът „съжалявам, но не знам какво да правя. И страдам от всичко това. Живея тук, но умирам по най-лошия начин.“

Вторият коментар е сбогуване. „Обичам те, Лиз, завинаги. Ще се срещнем в следващия живот, моля те чакай ме,“ пише 30-годишният мъж.Предполага се, че малко след това той е влязъл в банята и се е самоубил, като преди това е оставил гласово съобщение на бившата си съпруга, която според репортаж на гръцки медии е потвърдила, че той е човек с доказано психологическо минало. Тялото на мъжа ще бъде транспортирано в Германия в понеделник, докато тялото на Лилия остава в очакване на нейните близки.