Хлевоустата провинциалистка Татяна Дончева отново реши да напомни за себе си, след като нейното "Движение 21" едва премина 1% в коалиция с АБВ на предсрочните парламентарни избори.
Бившата консултантка на "Мултигруп" разположи грамадния си багажник в медията, която ръководи бившата глашатайка на Иван Костов - Стоянка Георгиева.

В характерния си пазарен стил Дончева надрънка куп глупости и засипа с обиди легитимната българска власт.

Явно Законопроектът срещу вторичното разграбване на активите на КТБ, предложен от депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид, сериозно е стреснал тандемът Иван Костов - Цветан Василев, че отново са прибегнали към гардероба с овехтелите кукли.

"Да, българската приватизация бе съпътствана със сделки и грабежи, но без нея създаването на пазарна икономика беше невъзможно", разсъждава Дончева. Словесната й скрап моментално бе пръсната из електронните страници на задкулисния кръг "Капитал", който се е превърнал във фабрика за черен пиар.

Провинциалната кака обаче не казва и дума за участието на главатаря Костов и приятелите му от кръга "Олимп" в присвояване на предприятия за стотици милиони левове. 

Дамата с багажника угодно пропуска и вторичния грабеж на активите на КТБ, от които толкова щедро се възползва нейният Господ Цветан Василев.

Милата госпожица трябва да е наясно, че българските зрители отдавна са разбрали кои хора говорят през устата й, и го показаха с нищожния брой гласове в урните на бутиковото й движение, което е заприличало на плод и зеленчук.
Ивайло КРАЧУНОВ