Нови шокиращи разкрития се появиха за 14-годишния Георги С., който бе задържан за изнасилване в Германия. Той и преди се е гаврил сексуално с жертвата си, пише немското издание Bild. Той е извършител на три предполагаеми сексуални посегателства в Германия.

Груповото изнасилване в Мюлхайм на Рур (в област Северен Рейн-Вестфалия), при което две момчета (12 г.) и трима юноши (14 г.)  жестоко малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

Георги С. (14 г.) беше главният заподозрян в престъплението и бе задържан. Във вторник беше изправен в съда, за да се удължи задържането му от окръжния съд в Мюлхайм на Рур.

Той вече е обвинен и в това, че е изнасилил жертвата на деянието от 5 юли 2019 г. и на неуточнена, предхождаща престъплението, дата през лятото на 2019 г."., съобщи на съдебното заседание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

Заподозряният Георги С. е от семейство, дошло в Германия през 2017 г.  Според съседка на семейството на Георги баща му е агресивен.

Георги остава в ареста. В допълнение към двете предполагаеми изнасилвания той е обвинен и в трети случай на сексуално насилие.


Твърди се, че преди 11 месеца - тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил ученичката Джанин (името е сменено от изданието, за да запази самоличността на 14-годишната девойка), като изнасилването станало на детска площадка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!