Забележка, че закъснява, а целият автобус го чака, стана причина тийнейджър да набие шофьор на училищен автобус в село Пелин. Това съобщава 24rodopi.com, позовавайки се на свидетели на поредната екшън сцена в транспортно средство за деца.

Бързо производство по чл.131, ал.1, т.12 за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди на 64-годишен водач на училищен автобус е образувано в РУ-Крумовград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът станал вчера около 15 часа в село Пелин.

Шофьорът получил удари от 17-годишен, на когото преди това направил забележка. Непълнолетният е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Автобусът тръгнал от Крумовград, откъдето се качили децата. След направената забележка, тийнейджърът седнал на мястото си. Когато обаче водачът спрял в Пелин, на слизане 17-годишният решил да осъществи обмисленото отмъщение като му нанесъл удари, причинявайки на водача разкъсна рана.