Страшен екшън край Сандански. 39-годишна жена от петричкото село Кърналово влязла шокирана и уплашена в полицейското управление на курортния град, за да съобщи, че станала жертва на грабеж, пише Struma.com.

Трима мъже с автомобил я преследвали по пътя от Кърналото към Сандански и малко преди града я засекли с тъмен автомобил. Принудили я да спре. Извлекли я от автомобила и, започнали да я бият, взели дамската и чанта и телефона и избягали.

Това разказала през сълзи жената, която пътувала към Сандански, за да прибере мъжа си от работа. Разказът и вдигна на крак полицейското управление в Сандански и колегите им от Петрич и Благоевград, в търсене на извършителите.

Криминалистите започнали разпити на жената и от дума на дума станало ясно, че тя... лъже. Инсценирала грабежа, ходила дори до Спешния център да я прегледат, защото от боя и бутането си ударила главата лошо. 

Цяла вечер полицаите нищят случая, къде са парите, какъв е мотивът за инсценировката? Две са версиите - или кърналовката е проиграла в казино семейните спестявания и се страхува от мъжа си, или дължи пари на някого и отклонява вниманието.

Работата по случая продължава. Какви ще са последствията по наказателния кодекс за 39- годишната разигравала с часове органите на реда, ще видим. Какви ще са последствията от мъжа и - тя ще види!