40-годишният Димитър Пехливанов, който по-рано днес нападна безмилостно жена и 8-месечното й бебе в бургаския жк „Възраждане”, е служил във Военното пристанище край Атия, пише Флагман.БГ, позовавайки се на свои източници. Само преди 10 години, връщайки се от Френския легион, пред Пехливанов е стояла блестяща кариера в армията. Всичко обаче се променило през 2009 г., когато той решил да вдигне купон в дома си в бл. 39.


Шокиращи подробности! Кримигероят от Бургас бил във Френския легион, искал да ... 

Агресивният мъж, който живее с около 60-годишната си майка, бил надул музиката силно и това, очаквано, създало недоволство у съседите му. Някой тогава позвънил на полицията и когато униформените пристигнали, в коридора на блока случайно минал съсед на Пехливанов. Виждайки го, 40-годишният мъж веднага го набедил, че той е подал сигнал, извадил пистолет и псувайки го заплашил. Това де факто прекратило кариерата му на военен след дисциплинарно уволнение и го изпратило в низходяща спирала към тоталния разпад.

Съседи разказаха, че след тази случка той започнал да злоупотребява със забранени субстанции и постепенно агресията му се задълбочила. Според тях той изглежда таял и някаква скрита омраза към деца, която би обяснила днешното нападение от психологическа гледна точка.

Само преди седмица на детска площадка край блока седели младежи – около 14-15-годишни. Те си говорили до късно вечерта и това изглежда подразнило Пехливанов, който започнал яростно да крещи и псува, опитвайки се да ги изгони. Тази вербална схватка ескалирала и на следващия ден прозорците му били строшени, вероятно като отмъщение.

Това тотално изкарало извън нерви 40-годишният Димитър и днес резултатът е виден – той нападна една беззащитна майка, бутаща количката на новороденото си. Нападна и съпруга й, като по негови думи това е било „опит за убийство” – мъжът е с прорезна рана в областта на гърдите, а замахът с ножа е бил насочен към сърцето.

По непотвърдена информация пострадалата жена е близка на високопоставен човек в държавна финансова институция.