Новосъздадена фирма за Рент-а-кар на автомобили, контролирана от Димитър Жезляков-Очите на територията на Слънчев бряг, е в центъра на разследването на ГДБОП, след което тази сутрин са започнали арестите в Бургас. За това съобщава източник на Флагман.бг, запознат с част от материалите, по които работи Спецпрокуратурата.

От последните минути: Щракнаха белезници на Митьо Очите! Ето кои други знакови фигури се озоваха в ареста


Става въпрос за произход на 60 автомобила, някои от които луксозни – Поршета, Мерцедеси Ес-класа и други лимузини от този ранг. В Главната дирекция на НАП в столицата е имало информация за нерегламентирано ползване на ДДС при вноса и прехвърлянето на автомобилите.

Припомняме, че днес сутринта в Бургас бяха закопчани над 10 души. Сред тях са Митьо Очите, Йордан Въчев – Ларша и Никола Маринов-Магарето. Спецпрокуратурата обяви, че срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения за ОПГ за рекет, телесни повреди и разпространение на наркотици. Част от дейността на бандата била и въпросната фирма за Рент-а-кар.

Както БЛИЦ първи съобщи арестувани са и двамата главорези, които миналата година опожариха култовата дискотека 4 you в Слънчев бряг.

Извънреднo в БЛИЦ! Арестуваха главорезите, които подпалиха култовата дискотека 4 you

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!