19-годишният Давид Асенов, който в пристъп на агресия потроши две патрулки в двора на Четвърто РУП Бургас, е осъден преди 3 дни заради сексуална гавра с 13-годишно момиче, пише Флагман.бг. 

Ситуацията е изключително деликтна, а  съдебният акт – скрит. Заради това и информацията е оскъдна.

Позовавайки се на достоверен източник, сайтът съобщава, че Давид е записал как седмокласничка му прави фелацио, а след това разпространил клипа в онлайн пространството. 

Засраменото момиче, което е от български произход и от сравнително добро семейство, е признало, че всичко е било по взаимно съгласие, но тя е малолетна, а освен това Давид я унизил публично, заснемайки гаврата и публикувайки видеото в интернет.

Заради все още чистото си съдебно минало и това, че е признал вината си, той е осъден на пробация от Районен съд-Бургас. Присъдата може да изглежда на пръв поглед незначителна, но е достатъчно основание да се счете, че той е обществено опасен и изглежда ще го остави по-дълго от очакваното зад решетките.

Днес на въззивна инстанция - Бургаски окръжен съд се гледаше мярката за неотклонение на Давид и неговия приятел Александър Славов. 

Прокуратурата буквално е „заковала“ 19-годишния гангстер, изкарвайки присъдата за сексуалното престъпление, след което съдът го остави зад решетките.

В същото време, другият задържан - Александър бе пуснат под „домашен арест“, а основният мотив са предстоящите матури.

За разлика от Давид, който се оказа абсолютен несретник – изключен далеч преди да завърши средното си образование от най-мизерното училище в Бургас – Вечерната гимназия, Александър все пак е успял да изкласи. Заради това и съдът днес е счел, че може да го освободи, за да се готви за матурите.

Припомняме, че Давид и Александър станаха за смях в нелепите си опити да се вживеят на гангстери. 

Двамата нахлуха в двора на Четвърто РУП Бургас в ж.к. "Меден рудник" преди седмица и вероятно под силното въздействие на опиати потрошиха две патрулки, успяха да избягат преди да бъдат арестувани. После обаче са допуснали сериозна грешка – явно са искали да се похвалят и са качили клипа в инстаграм, след което ченгетата са стигнали до тях буквално за няколко часа.