Като се прибра вкъщи, го видях. Беше с кръв по дрехите и не каза от къде е дошла тя. Беше ме страх да го питам. Това каза Къна, жена на Северин Красимиров, обвинен в убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Каза, че е ударил едно момче сам. Не съм го чувала да говори с майка си, после разбрах от новините", добави тя.

"Не мисля, че сам е извършил престъплението. Може би с приятели, с които е бил. Каза, че отива на рожден ден", заяви Къна, цитирана от Нова тв.

Запитан дали са се чували, след като е тръгнал за Германия, жената на Северин каза: "Чухме се и последния път каза, че още малко му е останало да пристигне".

"Никога не е имал прояви на насилие и не съм очаквала че може да извърши такова нещо", допълни Къна.

Същевременно стана ясно, че лелята и съпругата на Северин, обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, са напуснали снощи квартала, в който живеят в крайдунавския град. Причината за това е, че ги било страх за тях самите и защото не искали да създават повече напрежение. 

Не малко хора от квартала са помогнали изключително много за ареста на Северин в Германия. Те са насочвали полицаите  дни наред. Много от приятелите на Северин и тези, с които той е бил вечерта преди зверското убийство, са разпитани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ