Мистерията около открития мъртъв шеф на КАТ-Казанлък продължават. Районният прокурор Таня Димитрова даде последна актуална информация по случая.

"Основната версия е за настъпило самоубийство. Николов бе намерен в личният му автомобил, а той бе заключен в купето. Имаше една изходна рана, а оръжието бе в ръката му. В тайник, близо до канала, на около 30-40 метра от автомобила, бе открита парична сума, разпределена в 4 малки пачки. Бе намерено и известно количество боеприпаси. Имаше бележник, близо до сумата и револвер в кожен кобур. Наличието на такива вещи е индикация за евентуални корупционни практики, свързани с "Пътна полиция". Тепърва по тези хипотези ще се събират доказателства", заяви тя пред Нова телевизия.

Димитрова заяви, че все още не е ясна стойността на откритата сума. 
 
"Предстоят тепърва много активни действия и събиране на доказателства. Не мога да коментирам за точна схема, по която е работено. Поне не на този етап", добави Димитрова.

"В хода на разследването е възможно да бъде изменено престъплението и да бъдат събрани други доказателства. Към настоящия етап водещата версия е тази - самоубийство", отсече тя.

"Все още не е ясно какво точно пише в тефтерчето, което е открито близо до мястото, където е намерен трупа на Тодор Николов", добави районният прокурор.

БЛИЦ припомня, че Тодор Николов бе обявен за издирване вчера следобед. Това е станало по сигнал на сестра му, подаден към 21:00 часа в сряда. Тя разговаряла с него за последно около 16 часа в сряда, но след като не се прибрал вечерта у дома си и не отговарял на мобилния си телефон, жената алармирала колегите му.

Съседи на изчезналия шеф на казанлъшкия КАТ със странни разкрития: До колата му имаше високо момче, но той... (СНИМКИ) 

Мъжът имал три мобилни телефона с различни номера, но и трите били изключени. В четвъртък не се явил на работа.

Драмата с безследно изчезналия шеф на КАТ-Казанлък се заплита! И следа няма от пистолета му, а преди две седмици научил, че... (ВИДЕО) 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!