Опечалени близки на зверски убитата Никол са изпратили до регионалния сайт "Флагман" снимка на 15-годишния Иван И. от бургаския жк „Меден рудник”. Той е заподозрян за жестокото престъпление, извършено в неделя вечерта в асансьора на бл. 108 в най-големия бургаски комплекс. 
Профилът на бургазлията в социалната мрежа Фейсбук е изтрит само няколко часа след задържането му. Не е ясно дали в ареста 15-годишният Иван има достъп до интернет, или близките му разполагат с паролата на профила.

Приятели на зверски закланата девойка обаче са направили скрийн шот на водещата му страница. Опечалените обявиха, че искат истината за случая да излезе наяве, а не самоличността на извършителя на бруталното престъпление да остане забулена в мистерия.

Припомняме, че той се е запознал с Никол именно в социалната мрежа. Прави впечатление, че непълнолетният си е избрал за корица доста зловеща снимка - череп на черен фон. 

Както БЛИЦ информира, Иван е арестуван вчера сутринта в дома си, където са открити и вещите на Никол. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка „задържане под стража”. Ако бъде признат за виновен, Иван ще отнесе от 3 до 10 години затвор, тъй като е непълнолетен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!