Тифани Виктория Енрикес от Хонолулу, САЩ, съчетавала успешно работата си с бодибилдинга и възпитавала три деца, докато животът й не бил прекъснат трагично. 

В съдбоносната сутрин Тифани била пратена по сигнал заедно със своя партньор. Съобщили им, че разярен наемател ударил с нож в крака стопанина на дома, която искал да го изсели, The New York Times. Когато полицаите отишли на място и се хвърлили да помагат на хазяина, обезумелият наемател открил огън по тях.

Мрежата се побърка по тази полицайка, а причината е смайваща (СНИМКИ)

След това 69-годишният убиец Ярослав Ханел запалил помещението и изчезнал. Заедно с него по загадъчен начин сякаш пропаднали две жени, които по същото време се намирали в сградата.

Пред съда адвокатът на престъпника заявил, че клиентът му страда от психично разстройство. Ханел мислел, че го следи правителството и подслушват телефона му. Той не плащал наем, вместо това изпълнявал различни задачи за хазяина си. 
Независимо, че били с бронежилетки, Тифани и партньорът й не оцелели. Тифани, която отдала седем години от живота си на служба в полицията, оставя три деца сирачета.

Тя била и перспективна бодибилдърка и участвала в конкурси като бикини модел. 

Превод БЛИЦ