Изключително нагла кражба опъна нервите на жителите на Царево, след като жена разпространи видеозапис от престъплението. На пръв поглед деянието е дребно – отмъкната е тротинетка.


Но всъщност причината за възмущението идва от факта, че главни действащи лица са майка с дете.

На кадрите се вижда как жената и малкия й син се приближават бавно до мястото, където някой е оставил тротинетката си, за жалост без надзор.

Детето се обръща към майката въпросително и изглежда получава утвърдително кимане, при което само отива до превозното средство, а жената се приближава, грабва тротинетката й я поставя на земята – едва ли не като подарък.

„Нагла кражба на тротинетка, пред вратата на магазина ни! Млада жена учи сина си как се краде!!!

Жената е туристка в Царево и докато се опитва да скрие тротинетката, двамата мъже от снимката ни отвличат вниманието вътре в магазина (уж че ще пазаруват от нас) ,след което тя се връща и излизат всички заедно все едно нищо не е било!!!

Нямам думи!!! Ако някой ги разпознае моля да се свърже с нас!“, пише жената, разпространила скандалните кадри във фейсбук.

„Надявам се, че сте дали записа на полицията. Това е повече от нагло!“; „Нямам думи! На какво учат децата си и им дават пример“; „Това е майка, която подготвя детето си за престъпник!

И смятате ли, че тя вече може да го възпитава? Майка крадец? Пример за всички лоши майки е това!“ - 
това са само част от гневните коментари на жителите на Царево.

Записите от камерата са предадени на полицията. В момента се води разследване и служителите на реда се опитват да установят самоличността на крадлата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!