Наркогрупа, за която се смята, че е гравитирала и поела част от бизнеса на издъхналия преди година при мистериозни обстоятелства ромски бос Иско, бе разбита при зрелищна акция на полицията, пише Флагман.

Източници, запознати в детайли с разследването, разкриха ексклузивно имената на арестуваните.

Сред тях е 24-годишният Асен Козаров. В къщата му на ул.”Преображенска” са открити метамфетамини, марихуана, множество вещи с неустановен произход и оръжие.  Асен е стар познайник на органите на реда.

Другият задържан е 38-годишният Младен Михайлов, който живее на ул.”Ален мак”. В дома му са намерени електронни везни, стъклени колби, прекурсори, метафетамин, марихуана, както и три газови пистолета. Съмненията са, че той е бил наркоготвачът на групата.

Съпричастни към дейността на бандата са и Юлиян Ангелов на 27 години от бургаския ж.к.”Меден рудник”, както и Мустан Мустан – 42-годишен бургазлия, живеещ на ул.”Ален мак”.

Четиримата ще бъдат предадени на прокуратурата. Срещу тях са събрани сериозни доказателства. Преди няколко дни се извърши и зрелищна спецоперация в кв."Победа", при която също имаше много задържани за лихварство и продажба на наркотици.