Рускиня с малко дете счупи носа на жена заради забележка в мола. Грозната сцена се разиграла в петък около 16 часа, съобщава в. "Телеграф".
Преди това била в кафе на последния етаж, където седнала, за да свърши малко служебна работа, тъй като имало интернет там.

Пред асансьора се засякла с млада рускиня, детето й и бабата на хлапето. "Аз стоя плътно до асансьора и усещам удар в кръста, не беше много силен, обръщам се и виждам, че ме е ударило малко момиче.

Започна с по-строг тон да правя забележка и докато я правя, получавам силен удар в лицето от майката. Жените бяха руски говорещи, чувах ги зад мен как си говорят, бабата на детето се опита да я спре.

Аз казах: "Ти разбираш ли, че ми счупи носа", а тя отвърна - "Пак ще ти го счупя, ако трябва". Аз наполовина съм рускиня, затова разбрах думите й, описа станалото Евгения.

Преди семейството с побойничката да се качи в асансьора, потърпевшата им направила две снимки с телефона си. Повече не успяла, защото започнала да й тече силно кръв по лицето.