Константина Живова- INLY е Големият победител в конкурса “MOST” 2023 за съвременно българско на “Vivacom art hall”.

Чрез своите цветни, абстрактни творби художничката отново впечатли ценителите на изкуството, като стана големият победител в шестото издание на конкурса за съвременни артисти, избрана като големия победител от “Инвестбанк” АД.

Художничката е едно от най-известните и цветни лица на българската арт сцена. Нейните творби красят безброй домове, а почитателите на изкуството й споделят, че картините й носят послания за любов, топлина, позитивност и щастие. Константина Живова INLY има реализирани пет самостоятелни изложби в София, три съвмести изложби в Мадрид, участия на големи международни изложения в Париж, Милано, Инсбрук.

Нейни картини притежават и биват избирани от сериозни ценители, популярни личности и много други. Освен големият победител, организаторите отличиха и четирима талантливи финалисти: Димитър Грънчаров, Борислава Василева, Катя Танева и дуото Стефания и Елена от “Tornado twins”.

Всички творби на артистите са изложени в галерията до 29.07.23 и могат да бъдат посетени в рамките на работното време на с вход: свободен!

Разгледайте и последвайте българското изкуство на победителката Константина Живова INLY

https://inlyarte.com/

https://instagram.com/inly_arte?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==

 

 

 

 

Снимки: Димитър Калиновски

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук