Една от най-цветните личности в българския хай-лайф, художничката и телевизионен водещ Константина Живова INLY сподели новината за откриването на нейната пета самостоятелна изложба в София.

Художничката наистина постига огромни успехи тук, но и по света. В рамките на месец Константина Живова INLY ще представи своето изкуство на изложби и изложения в София, Милано, Мадрид. Открита от галеристи в Испания българката определено смело излиза със своето изкуство на световната сцена и картините и биват видяни и в страни, като Австрия и Франция!

Константина Живова INLY често споделя в социалните мрежи какво й предстои и енергията и позитивността, с които рисува своите картини. За почитателите на изкуството авторката кани всички на петата си самостоятелна изложба в София на 13 март - понеделник от 19:30ч. в кафе-галерия “Алтруист” в София.

Константина Живова INLY определено се доказва като един от най-успешните, търсени и позитивни съвременни български художници у нас и това е повод за поздравления!

Вижте повече за звездното събитие тук: https://fb.me/e/HVmVOSix

 

 

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук