Първото по рода си арт-соаре в ателието на български художник е вече факт.

И не, това не е просто изложба или възможност да видите изкуството отблизо. Това са уникални, цветни и вълнуващи срещи с цел създаване на нови познанства, откъсване от ежедневието ни, провокиращи дамите да отключат всичките си сетива по уникален начин чрез ароматни и вкусни дегустации, много изкуство и позитивни теми.

 

Създател на соаретата е именно една от най-търсените и цветни художнички у нас, Константина Живова INLY. В своето ателие тя посреща отбрани и предварително селектирани дами, които кандидатстват чрез попълване на специална онлайн форма. Константина Живова INLY е един от най-харесваните, позитивни и успешни артисти в България.

Зад гърба си има над 3000 нарисувани картини, пет самостоятелни изложби в София, участия на международни изложения в Инсбрук, Милано, Париж, както и три съвместни изложби в Мадрид.

В момента художничката бива продавана и представлявана и от испанска галерия, която презентира нейното изкуство по цял свят. Безброй картини вече са в домовете на големи български имена от шоу бизнеса, но и не само. Хората я харесват, именно защото носи цвят, топлина и позитивност в домовете им.

Константина Живова INLY отново провокира всички чрез своята идеята за “INLY ARTE SOIRÉE”, по която дамите наистина полудяха!

Линк за кандидатстване за “INLY ARTE SOIRÉE” forms.gle/UWsdcXeG7qsUTrm88

IG: https://www.instagram.com/p/CtN5THpIu_D/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

FB: https://www.facebook.com/inlyartist

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук