Автограф на Моника Белучи със сърце, нарисувано от холивудската звезда върху риза на български оператор, бе една от изненадите на изложбата „Тête-à-tête“ на журналистката от Канал 3 Ива Кунчева, която се откри в галерия Нирвана. Арт пространството на Ники Младжов, известно като един от най-престижните центрове за изкуство в страната, събра стотици почитатели на филмовото изкуство в неспирен поток в трите зали на галерията.

Ризата, върху която блести подписът на Моника Белучи, е собственост на оператора Таси Асенов, който заедно с Ива Кунчева за поредна година отразява кинофестивала в Кан. Тъй като предпочел да запази по-близо автографа на прочутата красавица, той посочил мястото, където е сърцето му, и Моника се разписала там.

Десетки фотографии на световни звезди с личните им автографи изпълват залите на галерия Нирвана, където могат да се видят и ексклузивни интервюта с носителя на „Златната палма“ Антонио Бандерас, с носителя на „Златен глобус“, „Златна палма“ и „Оскар“ Хавиер Бардем, запомнящи се минути на червения килим с мега звездата Ален Делон и сексапилните извивки на Моника Белучи.
 



С телевизионно предаване на живо и топли думи от програмния директор на Канал 3 Ива Стоянова бе открита изложбата, обединила фотографии и мултимедия от емблематичното събитие в света на киното, което всяка година събира звезди на Френската Ривиера. „Галерия Нирвана за втори път е домакин на изложба, посветена на кинофестивала в Кан“, сподели Ники Младжов. А Ива Кунчева добави, че изложбата на практика все още не се е случила, защото част от филмите, които са представени, все още се очаква да излязат на голям екран – като филмът „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино с участието на Брад Пит и Леонардо Ди Каприо, който ще видим на кино през август.
 



Невероятният декор за филма „Рокетмен“, разказващ за живота на Елтън Джон, привлече вниманието на Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България, който разгледа с интерес снимките заедно с проф. Любомир Стойков и актьора Ники Сотиров. Художникът Николай Панайотов, който живее в Париж и представи неотдавна творбите си в галерия Нирвана, Евгени Минчев, дизайнерката София Борисова, бизнес дамата Таня Скринска и съпругът й Кристиян, бизнес дамата Капка Амзина, дъщеря й Паолина Петракиева и бизнесменът Явор Цаков единодушно стигнаха до извода, че Ален Делон си остава един от най-страхотните актьори на планетата, докато гледаха кадри със звездата на френското кино. Тв водещият Димитър Патарински и много негови колеги поздравиха Ива Кунчева за усиления труд, който е положила, за да се стигне до блясъка на „Тête-à-tête“. Певиците Боряна Баташова и Диана Дафова, бившият шеф на магистрална полиция Красимир Занев, Вики Божилова и Йордана Димитрова – носителки на титлата мисис България, бизнесмени, творци от различни сфери, светски красавици и ценители на седмото изкуство превърнаха откриването на изложбата в истинско холивудско парти.



В синхрон с кадрите от Лазурния бряг бяха и ексклузивните френски вина на See Wines, които бяха представени на всеки един от гостите лично от сомелиера Петър Бакалов.