Животът би имал далеч по-малко проблеми, ако притежавахме ключ с отговорите, които ни казват какво да правим в трудните моменти, пише "Труд".

Ето как цветът в спалнята влияе на сексуалния ни живот

1. Никой не може да обича насила

Хората не са длъжни да отвръщат винаги на любовта ни. Едва ли бихте могли да обичате някого, който е влюбен във вас, ако вие не го харесвате, нали?

Трябва да се отнасяме с уважение към чувствата и избора на другите. Можете да се усъвършенствате и да станете по-добри. Тогава човекът, чиято любов се опитвате да спечелите, сам ще реши дали сте достойни за чувствата му.

2. Любовта винаги се усеща

Всеки има поне приблизителна представа за това как се показва добро отношение към околните. Със сигурност ще забележите, ако някой ви обръща по-специално внимание.

Най-лошите сватбени СНИМКИ взривиха мрежата

В такъв слушай той ще прекарва повече време с вас, винаги ще се отнася уважително и ще се интересува от това как се чувствате - без значение какво се случва.

Но ако партньорът ви никога няма време за вас, това е повод да погледнете трезво на ситуацията и да спрете да си измисляте начини да го оправдавате. 

3. Трябва да обичаш самия себе си

Да обичаш себе си не е егоизъм и не означава да сложиш корона на главата си. Става въпрос за самоуважение, почитане на личните ти желания и чувства.

Това значи, че никога няма да изневерите на принципите си заради едното удоволствие и няма да позволите някой да се отнася зле с вас. Любовта към самите себе си е повод винаги да бъдете с високо вдигната глава и да действате достойно във всяка ситуация.

Ако знаете как да обичате себе си, вие ще сте наясно как да се отнасяте с любов и уважение към другите. По този начин никога няма да накарате партньора си да направи нещо против неговата воля.

32% от жените полудяват, като чуят тази фраза в леглото

4. Не дръжте никого насила

Това е често срещана грешка. Колкото и жестоко да звучи, никой не е длъжен да те обича завинаги. Независимо дали сте му родили 3 деца или сте му построили дворец, инкрустиран с диаманти.

И ако чувствата са си заминали, помислете кое е най-доброто: да сложите край на старата история и да започнете нова или да се наложите на някого? Никой не обича на бъде принуждаван!