Венера и Марс влязоха преди време във Водолей. Сега влизаме в период, в който въздухът ще се сгъсти, но това ще е на талази. Това заяви една от астроложките на Гала - Джина. 

"Венера от днес започва нехармонична връзка с Уран. Тъй като тя се движи заедно с Марс, тя го завлича. На тези две планети им предстоят сложни срещи - с Уран и със Сатурн", каза тя. 

"Най-напред говорим за въздушна стихия - всичко по въздуха крие сложни ситуации. Венера и Марс, заедно с уран имат ошношения с партньорствата. Много вероятно е някои партньорства да приключат отношенията си, а в други да има голямо напрежение. Това ще е до края на месеца", смята Джина. 

"За бизнеса ще е сложно, особено за хора, които се занимават с инвестиции. Там нещата стават много сложни, даже рискови", заяви астроложката. 

Според нея тази конфигурация има отношение към тревожността и травмите. "Трябва да бъдем много внимателни". 

Най-много ще страдат Водолей, Телец, Лъв и Скорпион по думите й. 

"Днес и утре също не трябва да имаме кой знае какви очаквания нито в личен план, нито навън в социалната среда. Луната ще направи и днес  и утре много сложни връзки. Добре ще се чувстват само творците. Няма да имаме много очаквания. Чакат ни внезапни обрати и трудности", каза тя. 

"Малко по-леко ще е всичко за Рак и Риби", добави астроложката. 

В сряда, когато леко ще се размине тази обстановка. В четвъртък положението е Луна срещу Юпитер и Нептун. Отново имаме червена линия, но фигурата е добра. Това показва, че дори да тръгнем с трудност, нещата ще се наредят", обеща тя.

"В петък ще има пълнолуние - Луна в Дева и Слънце в Риби - следващите около 14 дни всичко ще минава през един филтър - емоция, семейство. Това е ос за психичното и физическото здраве. В това пълнолуние ще има много емоции и чувства, но няма да сме готови на прошка. Много хора ще проявят изумителна сила, за да довършат делата си", обеща астроложката.

Според нея е добре в петък да направим хубаво прочистване.

"Дева, Козирог и Стрелец ще имат трудности тогава. Рак и Риби ще се чувстват страхотно", заяви Джина. 

Събота и неделя Луната ще е във Везни. Тогава всичко трябва да е балансирано, хармонично и добро", каза тя.

Близнаци, Водолей и Везни ще се чувстват чудесно през уикенда все пак, категорична е тя.