Огромен скандал е на път да създаде истинско земетресение на бургаската хип-хоп и трап сцена. Причината е зверски бой между рапърите Ф.О. и V:RGO, завършил в "Пирогов" за младия бургазлия, пише "Флагман".

Виктор Йорданов, познат с псевдонима си Вирго, е новоизгряваща звезда, докато колегата му Михаил Митев - Ф.О. е отдавна наложено име на сцената. Снимки със счупения нос на младежа от бургаския жк „Славейков” стъписаха феновете, а обясненията меко казано ги „хвърлиха в тъча”. Не става ясно обаче къде се е разиграл екшънът.

Според версията на Вирго, двамата с Ф.О. се скарали. Словесната атака бързо преминала във физическа и Виктор повалил Михаил с едно кроше, хвали се в мрежата Вирго. Тогава обаче „аверът” на Ф.О. му скочил в гръб и му счупил носа.За момента официален отговор от Ф.О. няма, въпреки че 20-годишният Вирго многократно се опитвал да се свърже с него.„ФО, ако не си жИна, ми сА обади на фейстайм или в месинджър, да тА скрийншотна, да видим дали не си пребит. Мърша!”„Михаилеее, няма да сА пра’иш на жив и здрав. Тая снимка е стара. Преди 8 минути си я качил, ама вчера кат’ бях в Пирогов лекарката друго му каза, кат’ са тА прИглеждали на рентгена к’о ти имало на носа и на устните”„Държа само да подчертая, че Ф.О. не мА е докоснал дори. Даже нямаше шанс. Авера му дет’ беше с него мА удари. Евала, брат. Малко pussy move в гръб, ама... няма ядки”

Това са само част от коментарите на Вирго, които той сам е публикувал в мрежата, опитвайки да провокира отговор от Ф.О.

Разбира се, случката предизвика и смешни коментари в интернет.

Случаят е подобен на спречкването между варналията Секта и рап гиганта Спенс през октомври 2016 г. Тогава легендата бе обвинен от 20-годишния варналия, че го е пребил, а ходът де факто сложи край на изгряващата кариера на младия рапър, който от тогава е извадил само няколко сингъла.