Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, наруши четиригодишното си мълчание, и даде откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо за "Неделята на NOVA".

Бургазлийката говори със сълзи на очи за двете си лични трагедии - загубата на първото си дете, което роди мъртво, както и за смъртта на баща си. Таткото на Златка почина през 2013 година, докато тя участваше в "Биг Брадър".

"Какво не знаят хората за мен ли - че съм много откровен човек. Животът ми е съвсем обикновен, на мен също се случват тревоги и радости, с тази разлика, че повечето от тях не мога да ги запазя само за себе си", каза Димитрова. 

Бившата плеймейтка разказа, че е имала прекрасно детство, въпреки че е живяла в семейство на разведени родители. Мечтата й била да стане лекар. 

"Разделиха се по много цивилизован начин. Те винаги са ме респектирали. Баща ми беше много вярващ човек. Винаги ще ми липсва. С него можех да си говоря на всяка тема. Баща ми беше бохем, човек с огромно чувство за хумор. Загубата му я приемам като нещо неизбежно. Той често се връща в сънищата ми.

Загубих го, когато бях в къщата на "Биг Брадър" 2013 година. Изкараха ме само за погребението, да се сбогувам с него. Целунах го по челото и това беше... и се върнах обратно в къщата. Сега бих искала да го прегърна и целуна", сподели Златка.  

Димитрова разказа, че не се срамува от миналото си на плеймейтка - "Не може всички плеймейтки да ги слагаме под общ знаменател. Това най-много ме дразни". 

"Сигурно има и такива - за услуги срещу пари, но не трябва всички да ги слагаме под общ знаменател", подчерта Димитрова.

"Не се срамувам от себе си, не съм направила нищо, за което да се срамувам. Взела съм си поуки и съм продължила напред. Не съм си поставяла за цел да променям нечие мнение. Аз съм себе си. Ако започна да играя някаква роля, няма да бъда себе си и няма да се чувствам комфортно.

Хората ми казват, че съм естествена, че съм човек от народа, и това е голямата ми награда. За мен провал не съществува. По-скоро провалът е част от успеха. Изправям се и продължавам напред", продължи бургазлийката.

Златка каза, че е погнусена е от лъжите, които са написали по неин адрес. Една от тях била за загубеното й дете със заглавие "Златка Димитрова уби детето си!".

"Осъдих ги в крайна сметка. Това бе моето първо дете, което родих мъртво. Писанията бяха много грозни. Срина ме не само психически, но и физически", върна се Златка в най-трудния си период.

"Тогава не съм търсила никой да ме съжалява. Затворих се вкъщи. Когато излизах по магазините, виждах съжаление в хората, прегръщаха ме, казваха ми да бъда силна. Toва ме принуди да се затворя. Нито съм първата, нито послената жена, минала през това", каза тя. 

"Всеки ден у нас идваше рехабилитатор за масаж. Точно този ден, когато загубих детето, не го усещах. Лекарката, която следеше бременността ми, каза, че тоновете падат, нещата не вървяха добре. Просто детето почина в мен. Няма дума, с която да характеризирам тази болка. Но това, което научих е, че животът продължава. Сега имам най-прекрасното нещо - моят син", добави Златка Димитрова.

Tя разказа също, че е в добри отношения с бащата на сина й - бившият й Миро - "Винаги е добре дошъл, когато желае да го види".

Димитрова проговори и за раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев - "Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината."

"Аз никога не съм сама. Не обичам да бъда сама. Около мен са хората, които обичам, които съм допуснала", каза Златка, а Мон Дьо я подтикна да каже с кой мъж е сега. "За мъжа до мен ще разкажа тогава, когато съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, която бърза да сподели щастието си. Този път ще се опитам максимално да скрия личния си живот", добави Димитрова.