Победителката в миналия сезон на “Кухнята на Ада” Веселина Чилева избяга от шеф Ангелов. С победата в шоуто майстор-кулинарката се уреди с работа в един от ресторантите на главния готвач. Чилева обаче изкара само няколко месеца в кухнята на шеф Ангелов.

Напускането й е поредния удар по българския Гордън Рамзи. Победителят от първия сезон Дани Спартак също набързо избяга от него и тръгна да прави солова кариера.


От няколко седмици насам Чилева е наета за главен готвач в тузарски столичен хотел, който се намира в центъра на София. Победителката в Hell’s Kitchen смята, че й е време да мине на следващо ниво.

В кухнята на шеф Ангелов тя е просто готвач и прави всичко, което й кажата в кухнята – от рязане на зеленчуци до майсторски специалитети, пише България днес. Сега вече е различно. На новата си работа Чилева ще изготви самостоятелно майсторско меню. Устатата готвачка вече събира екип от колеги, с които да работи.

Едно е сигурно – Чилева няма да вземе никой от предаването в кухнята си. Готвачката бе в конфликт с повечето си колеги и не се понася с никого. Една от причините за напускането на червенокосата готвачка е именно неспособността й да работи в екип.

Още в шоуто се видя, че Чилева трудно се сработва с други. Нравът й е буен, а с езика си може да съсипе всеки.

Друга причина за напускането й е, че ще получава заплата в пъти по-голяма от тази, която шеф Ангелов й дава. Чилева всеки месец ще прибира колосалната сума от 10 бона.