Името на големия победител в деветия сезон на "Фермата" вече се знае! Футболистът Коко безапелационно спечели риалитито и грабна чека за 100 000 лева.

Симпатичният и вечно усмихнат участник от „Канатица" се пребори за приза с петима конкурентни на епичния финал, съпроводен от свирепи битки, взривоопасни емоции и феноменални обрати.

Той получи огромната любов на феновете със своите сърцатост, смелост и трудолюбие, които демонстрира през трите месеца в стопанството край село Боснек. 

До дългоочаквания финал стигнаха шестима участници от двата враждуващи отбора. Коко беше единственият представител на червената "Канатица".

От зелената "Елбетица" на последната права се разписаха сервитьорът Андрей, земеделецът Георги, балерината Мартина, студентката по право Линда и продавачката на цветя Емилия, която беше подкрепена от двукратната шампионка във "Фермата" Веселка.

Разделени на жени и мъже, финалистите мериха сили в поредица от тежки сблъсъци на Арената и останаха без дъх. Без да пестят сили, претендентите за стоте бона се освободиха от въжени клетки, сцепиха дебели ритловици, бориха се с тежки чували и показаха знания по българска история.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук