Галена се подготвя за големия концерт „25 години радио „Веселина“ в „Арена Армеец“ на 22 февруари. Тя ще заложи на живото пеене, а заедно с Цветелина Янева и Азис ще изпеят една от най-обичаните български народни песни.

„Ще има много инструменти, това означава, че ще сме ограничени от шоу, но ще покажем гласови данни и пеене“, отсича пайнерката. Самата тя все още не е готова за самостоятелен грандиозен концерт, тъй като споделя, че не се задоволява с малко и иска най-доброто за себе си и своите фенове и не може да предложи на този етап нещо, което ще представлява компромис, пише „Телеграф“.

В момента Галена работи върху няколко проекта. Подготвя дуети, с които е мислила да приключва. Винаги обаче се появяват хубави предложения, в които тя ако намери хляб, се впуска в тях. Предпочита да работи с хора, с които вече има проекти – като Цветелина Янева, ДесиСлава и Фики. Подготвя и самостоятелно парче.

Според Галена тя успешно лавира между ангажиментите – и личните, и професионалните и това се дължи на подкрепа, идваща от хората около нея и желание.


„Няма невъзможни неща, стига да ги искаш“, отсича пайнерката и добавя, че когато е на сцена, иска да бъде най-доброто от певицата Галена, а когато е вкъщи – 100% майката и съпругата Галена.

С Галин и децата са обикновено семейство, както тя го нарича – „правим това, което правят всички. Стефчо е грижовен, много ми помага. Играе си с малкия, говори му, той е страхотен батко“.

Тайната за здравото и щастливо семейство, според Галка, се крие в разбирането и компромисите: „В любовта не трябва да има гордост, трябва да отстъпваш, да подкрепяш човека до себе си“.

Мечтае всички около нея да са живи и здрави. „И аз, и Галин сме амбициозни хора, гоним най-доброто, той в неговата сфера, аз в моята. Мечтите ни се припокриват и за децата. Вече сме големи за смели мечти, вече имам това, което преди беше мечта, сега мечтата е то да продължи“, категорична е топ изпълнителката.