Профил на родна плеймейтка в социалните мрежи бе изтрит заради много голотии, пише „Телеграф“. Дениз Хайрула, която преди две години се очакваше да се омъжи за Христо Сираков Стоте манекенки, е засегнатата.

Срещу нея донос в Инстаграм са пуснали нейни колежки, които й завидели, че е на дълга луксозна почивка в Доминикана. Там плеймейтката отиде още преди празниците и все си правеше разголени снимки, някои от тях бяха и доста провокативни. В един момент тя е докладвана от други потребителки на социалната мрежа и от там бързо реагирали, като изобщо й заличили профила, който имаше близо 35 хиляди последователи.

Дениз и преди е страдала от подобни атаки, но само с отделни снимки, а този път целият й профил е изтрит. Тя си направи нов, но вече не е толкова съблечена на снимките, като си пусна и някои любими на почитателите й предишни кадри. Разбира се, тя отново не пропуска да си покаже задника, с който толкова много се хвали през последните две години, а и той доста настървява феновете. Правилото в социалните мрежи обаче е горе-долу „зърна не може да се показват, но дупе може, стига да не е директно“.

Преди две години Дениз разпали страстите точно по Великден, когато си пусна снимка с плейбойска латексова маска на зайче и с огромно детско шоколадово яйце с играчки между краката. Тогава, след като беше много оплюта в мрежата, тя направи и доста смислен коментар: „Искам да попитам каква е разликата между Великденския заек и Снежанка, която се появява на Коледа. Защо никой не се сърди на секси Снежанките?

И какво общо има шоколадовото яйце с червеното, характерно за Великден яйце, освен че е яйце?“ След това обаче избягва заигравката с празниците, а предпочита просто да си е гола насам-натам по света.