Песента “Shine for You” на “Intelligent Music project “ задмина Бон Джоуви, като оглави престижната класация на гръцкото “Рок радио 104.7”.

Песента е първият сингъл от новия, осми поред албум на групата “Miracles Beyond”, който бе представен на разтърсващ концерт пред варненска публика, а специален гост на разтърсващия сетивата концерт беше един от основните замесени в записите – Richard Grisman.

На премиерата на новия албум бе представена и песента „Блестя за теб“, която е първото парче на български език на Intelligent Music Project от 10 години насам.

Песента е българската версия на Shine for You. По традиция в албумите на групата, която представи страната ни на Евровизия, блестят имена от световна величина.

Това е така и в осмия албум на най-прогресиращата българска група Intelligent Music Project, създадена от известния наш учен, филантроп и музикант д-р Милен Врабевски.

Ритъм секцията се обединява около номинираните за Грами Simon Phillips (TOTO, Protocol, Judas Priest, The Who) и Ernest Tibbs.

Вокалните линии пък са в изпълнение на Joseph Williams (TOTO), John Payne (ex-Asia), Carl Sentаnce (Nazareth), Richard Grisman (River Hounds) и основният вокалист на групата по време на живите изпълнения Славин Славчев.

„Да имам всички тези огромни музиканти зад гърба си, е истинско богатство и удоволствие. Саймън е с нас за 6-ти път, за Джо това е 4-ти албум, за Джон Пейн е пети.

Постоянното присъствие на тези хора в албумите ни показва, че това, което правим, си струва!“, споделя създателят, продуцентът и авторът на огромната част от музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

За втори пореден път д-р Врабевски дава възможност на групата да пише песни заедно с него. Такъв е случаят и с първия сингъл от „Miracles Beyond“ Shine for You (бълг. Блестя за теб), чиито автори на музиката са Бисер Иванов и Славин Славчев, който е автор и на двете версии на текста.

Феновете на истинския рок могат вече да се насладят на клипа към втория сингъл от Miracles Beyond - Days Rollin' - в главната роля е гласът на легендарните Toto Джоузеф Уилямс!