Не измина и половин година от успеха на поп-фолк „Жабата”, която стана хит в Сърбия, а вече нова нашенска чалга гони рекорд по слушане.

Макар и чалга парчето да е представено в ютуб преди година, в Сърбия направо са ошашавени и сега е хит.  

Нарича се претенциозно Audi Rs7 и Пако Рабани.  Преди година „Господари на Уеба” бяха уцелили още създаването му, премиерата. Барабар с „доктрината”, че „всеки мъж се гордее с хубава жена, хубава кола и пачка във ръка...”

На празника се възпява новозакупен от Германия последен модел автомобил, неговият собственик с име Пако Рабани като името на парфюмения бос, както и любимата му жена с име Преслава.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

А сега някой да каже , че не струвала родната чалга! Никоя „яка дупара” няма шанс да се пребори и да постигне посещения в мрежата, както я постига това нашенско маане в Сърбия. И то при царете на чалгата.

Явно на сърбите им е досадило от техните си в последно време много пипнати откъм звучене парчета, които стават все по-изискани за публиката и там и тук. Та почнаха да се прехласват  повече от  суровата чалга откъм българските пространства на чалга клубовете.

Цяла Сърбия в момента се тресе и слуша песента поръчана и посветена на покупката на новата кола на нашенец, окичен с  ланци. Така, родните чалга ритми вече са обърнали поглед към завладяване на нови публики отвъд родните ни граници.

Мари РАДЕВА

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук