Топ астрологът Светлана Тилкова – Алена изготви специална прогноза с интересни планетарни аспекти за месец февруари. Вижте какво ви очаква:
1 февруари 2017 г.
Квадратура на Меркурий с Уран

Трудно успявате да намерите подходяща за себе си среда, но сте изпълнени с желание да спорите заядливо, затова често сте неразбрани и дори нежелани за колеги и приятели. Въпреки това точно сега е моментът да спечелите сърцето на мечтаната половинка. Не го пропилявайте.

2 февруари 2017 г.
Квадратура на Меркурий с Юпитер

Този аспект ви тласка към спомените за вашето минало. Забравили сте лошото, дори изпитвате носталгия към преживяното. Изпълнени сте с желание да направите нещо велико, но и ви потиска песимизъм заради собствената ви неувереност. Имате сериозен повод за работа върху себе си, за да не пропилеете заради страховете си добрите възможности, които са на пътя ви.

3 – 28 февруари 2017 г.
Марс и Венера в Овен

Засилват вашата активност и упоритостта ви до степен на безразсъдство, което ви вреди. Защитавайте правотата си само ако сте уверени в нея, за да вървите с гордо вдигнато чело. В противен случай ще се изложите и ще се скриете посрамени, за да ближете рани, които сами сте си нанесли.

6 – 28 февруари 2017 г.
Юпитер е ретрограден във Везни

Време е всички, за които критикарството е душевен наркотик и все търсят вината за провалите си в някой друг, да осъзнаят заобикалящата ги действителност. Не бъдете абсурдно взискателни към партньорите си, защото рискувате раздяла и развод, при това единствено по ваша вина. А е толкова лесно да избегнете тези драми и бъдещи депресивни състояния.

10 февруари 2017 г.
Секстил на Меркурий с Венера

Склонни сте да се отдавате на развлечения, заредени с добро настроение. Липсва ви желание да се заемете със служебните си отговорности, което при някои от вас ще доведе до уволнение. Бъдете мнителни, привидни приятели ви вредят.

11 февруари 2017 г.
Тригон на Слънцето с Юпитер

Раздвоени сте дали да смените своето обкръжение, професия или дори партийна принадлежност или пристрастия заради неудовлетвореност, но без да имате яснота защо го искате точно сега. В същото време успявате в начинанията, заредени сте с увереност в себе си. Щедри сте повече от нужното. Правите непоискано добро, което ще ви се върне като зло.

11 февруари 2017 г.
Пълнолуние в Лъв

Радостта от живота не е лично изживяване. Съветът ми е да споделите успехите и радостите си с хора, които са на еднаква мисловна вълна с вас.

14 февруари 2017 г.
Лилит преминава в Стрелец

Или ще сте инициативни и устремени само и единствено към върха от днес и докато го достигнете, или ще сте подвластни на податливост на влияние и пасивност, която ви води по грешна пътека, но вие не желаете да се отклоните във вярната посока. Инертността е силно изразена, но само вие може да я надмогнете, особено ако сте родени с това положение на Лилит.

19 февруари 2017 г.
Квадратура на Слънцето с Лилит

Искате да мъстите на неприятелите си, но сте инертни. Не допускайте някой да ви разпорежда кое е добро и кое лошо, кое е правилно и кое – неправилно. Искате да се чувствате свободни, но се подчинявате на чужда воля. Не допускайте да ви вмъкват в чужди конфликти.

22 февруари 2017 г.
Квадратура на Марс с Плутон

Ще се опитате да постигнете целите със силата на юмруците си, но е по-добре да не я пускате в действие нито физичес¬ки, нито пък да обвинявате с острия си език. Умереност във всичко – това е житейското правило, ако не искате неочаквано и за вас самите да ви отговорят също с насилие.

26 февруари 2017 г.
Меркурий в Риби

Трудно ще осъществявате познанства, срещи и разговори заради невъзможност да изкажете правилно мислите и намеренията си. Добре е да надмогнете своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти както у дома, така и в професионален план. Несъзнателно допуснатите грешки носят порой от трудно преодолими неприятни последици.

26 февруари 2017 г.
Квадратура на Меркурий с Лилит

Ако някой иска от вас да премълчите в този ден – откажете. Обещанието да пазите тайна ще ви донесе дълготрайни неприятнос¬ти. Говорете, защото забавянето може да се окаже във ваша вреда и да ви нанесе неочаквани удари от хората, които сте наранили или не сте предпазили от проблеми с мълчанието си.

26 февруари 2017 г.
Новолуние в Риби

Направете крачката към нещо ново, дори ако в очите на околните е недостижимо или е ваша фантастична мечта, защото точно то може да се окаже мечтаната от вас реалност. Няма да ви е лесно, но сега е моментът и си струва.

27 февруари 2017 г.
Съвпад на Марс с Уран

Ех, как не ви се работи в началото на новата седмица. Мечтаете си за живот, изпълнен с приключения, в които се впускате смело, понесени от внезапното хрумване и моментния импулс. Бъдете разумни, забравете прибързаността, за да запазите душевното си равновесие.

27 февруари 2017 г.
Опозиция на Марс с Юпитер

В никакъв случай не се заемайте с начинания, чиито последици може да нямате сили да изтърпите или разплатите. Мечтаете да сте на върха в професията. В чувствата сте подвластни на крайностите – от обич и състрадателност до яростен гняв и агресия.

28 февруари 2017 г.
Квадратура на Луната със Сатурн

Агресивни сте в интимните мигове. Искате да налагате правила в любовта, но ще ви споходят разочарования и дори неочаквани нещастни ситуации. Мислете, за да избегнете самотата в късните години от живота си заради един ден, в който сте правили онова, което е трябвало да избягвате. Ден живот съсипва!

Източник: Флагман