27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Това предрича за днешния ден астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде.

Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Противопоказна е измяната.

Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да пушите днес - това осквернявате небето.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е възможно малко дрехи – колкото по-малко, толкова по-добре. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените е добре да не използват козметика. Трябва да са естествени. Добре е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности. 
Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от височина е знак за замърсяване.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво звезда – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако видите в небето подобие на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този момент.