Овен

Тази събота опитайте да се разделите с някой от вредните си навици. Сега това ще ви отдаде с лекота. Избягвайте компании, където ще бъдете изкушавани.

Телец

През този ден внимавайте с кореспонденцията. Ако сте под влиянието на емоциите, най-добре се въздържайте от изразяване на мнение. Много вероятно е на следващия ден да съжалявате.

Близнаци

Помощта ви ще е много важна за ваши близки. Въпреки, че ще сте натоварени, не ги лишавайте от действията си. Така ще затвърдите важно приятелство.

Рак

Тази събота може да проумеете някои неприятни истини. Въпреки болката е по-добре да сте наясно със ситуацията. Така може да си спестите бъдещи по-големи разочарования.

Лъв

Тази събота е подходящ ден за купуване на дрехи. Само избягвайте опцията „когато отслабна“. Вземете си такива по ваш размер.

Дева

Днес посветете деня си на изкуството. Не съжалявайте за средствата, които ще вложите. Преживяванията, свързани с него са безценни.


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Везни

Днес е много важно да сте оптимисти. Предстои ви да вземете важно решение и лошото настроение може да ви лиши от някои възможности.

Скорпион

Не разваляте отношенията с приятел само, защото не действа според вашите представи. Вероятно е в труден момент. Попитайте как може да му помогнете, да се сърди може всеки.

Стрелец

Денят ще ви поднесе подарък. Бъдете сигурни, че напълно го заслужавате, но и помислете как може да отвърнете подобаващо.

Козирог

Тази събота може да възникне необходимостта от малки ремонтни дейности. Не се ядосвайте, а запретнете ръкави, за да не станат по-сериозни нещата.

Водолей

Тази събота ще се сбъдне ваше желание. Точно, когато си мислите, че нищо интересно няма да се случи ще бъдете приятно изненадани от партньора ви.

Риби

Тази събота ще имате време за всичко, така че действате смело. Задължително отделете време да излезете и на разходка. Вечерта опитайте нова рецепта за вечеря.