Овен - Пълният потенциал у вас се пробужда, основното нещо в този възход е да се използват всички възможности и да не се пропуснат. Енергията на тялото нараства. 


Жизнеността наближава своя максимум. В говоренето и действията ще се наблюдава известна импулсивност, но всичко бързо се връща към нормалното. 

Опитайте се да направите максималното в рамките на седмицата, след което ще получите резултати много скоро. Ще бъде доста трудно да се концентрирате върху рутинните задачи. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Като тези 2 зодии други няма! Причината е изумителна

Телец - Ежедневието се променя, не може да се нарече спокойно, появяват се нови задължения. Работните отговорности, отношенията с началниците или подчинените могат да се променят. 

Има неща или дейности, които изискват специално внимание към детайлите, пълна концентрация. Някои тайни ще бъдат разкрити, нещо ще се проясни и накрая ще придобие ясна форма. 

Тази седмица ще се окаже положителна по отношение на организирането на живота ви. Каквото и да се случи, не трябва да пропускате момента, старайте се да се възползвате от всеки шанс.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци - Напрежението плавно преминава в спокойствие, ставате по-уверени във вашите чувства и чувствата на партньора ви. Ще се чувствате комфортно, ще можете да се отпуснете, да стабилизирате финансовите си дела. 

Подходящо време да покажете своите таланти и способности - можете да получите признание, благодарност и материални награди в замяна. 

През този период са възможни спонтанни пътувания, всякакви неочаквани обрати на събитията, така че обмислете различни опции, когато планирате вашите дела.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак - Благоприятните ситуации дават възможност за стартиране или възобновяване на проекти, преминаване на обучение или получаване на необходимата информация, решаване на имуществени въпроси. 

Знаете ли кои са 3 най-надеждни зодии

Можете да сключите добра сделка, която да доведе до покупка или продажба на кола, земя или дом. Използвайте всеки повод, който ви позволява да приложите или развиете технически, компютърни или творчески умения. 

Обстоятелствата се развиват по най-добрия начин, за да се превърнат в реалност романтичните ви желания.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Лъв  - Чувствате се уверени в себе си и действията си, но за да използвате най-добре интензивните енергии от тази седмица, ви е необходимо спокойствие. 

В първите дни се усеща все още емоционална умора и отлив на енергия. Възможни са главоболие, нервност и безпокойство. Отпуснете се и починете, тъй като след няколко дни ще ви трябва максимална активност, внимание и концентрация. 

Имате възможности да влезете в правилния поток, когато самата външна среда създава условия за най-доброто проявление на вашия собствен потенциал. 

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни –21, 22

Дева  - Опитайте се да се срещате и общувате с приятели възможно най-често, използвайте максимално положителния потенциал на седмицата. 

Дошъл е моментът да се изготвят планове за бъдещето, ползотворно сътрудничество, материализация и изясняване на много въпроси. Настоящите обстоятелства дават възможност да се създаде основа за комуникация, обмен на идеи и информация. 

Като цяло ще бъдете доволни от себе си и от развитието на събитията. Бъдете смели, движете се решително към целта си и късметът непременно ще ви се усмихне.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

4 зодии ще извлекат изгода от всички трудности през април

Везни - В началото на седмицата е възможно прекомерно пренапрежение на силите, намаляване на творческата активност. Това, което е лежало на повърхността, било е лесно достъпно, сега избледнява на заден план, се губи от погледа. 

По-добре е да намалите интензивността на външните дейности, да си починете, да се отпуснете, да останете насаме със своите преживявания.  Външните условия стават благоприятни както за решаване на личните въпроси, така и за социалните проблеми. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Скорпион - Често можете да попадате в неясни ситуации. Събитията, които се случват, ви тласкат към трансформации и преобразования, които не бива да се отлагат. 

Намерете слабите места, коригирайте всичко, което ще направи възможно укрепване на постигнатия резултат. И вече въз основа на съществуващата солидна основа, ще можете правилно да обозначите вектора на развитие, както във вътрешния живот, така и във външния - социален, професионален. 

Възможни са фундаментални промени, които най-вероятно няма да бъдат инициирани от вас. 

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец - Изпитвате много положителни емоции, ярките събития ви помагат да придобиете увереност, да видите перспективи за бъдещето. 

Седмицата е идеална за бизнес дейност, решаване на важни въпроси, сключване на сделки, договори, започване на личен производствен или творчески цикъл. 

Това, което започне в тези дни, ще се развие планирано, предсказуемо и може да не донесе големи, но стабилни доходи.  Участие в обществена дейност способства добри перспективи и щастливи шансове. 

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог  - Трудният период приключва, ще поемете глътка свеж въздух, седмицата ще донесе вдъхновение, самоопределение и ще започне бърз растеж във всички сфери на живота. 

Ако отдавна обмисляте някакви планове, през следващите дни ще се създадат благоприятни условия за тяхното изпълнение. Предстои преоценка на ценностите, най-вероятно много от вашите вътрешни съмнения ще изчезнат без следа. 

Всяка информация, получена през седмицата, ще бъде полезна в бъдеще.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Водолей  - Контактите и общите дела със съседите, братята и сестрите ще бъдат плодотворни. Усеща се изблик на жизнена енергия, започва период на активност, популярност, няма нужда да отлагате нищо за по-късно. 

Използвайте максимално полезния потенциал на тази седмица - съсредоточете се върху себе си, вашите нужди и желания, това ще ви позволи да положите основата за следващите дни. 

Ярка, мощна проява на индивидуални способности - творчески порив, жажда за активност, със сигурност ще доведе до задоволителен резултат в материален аспект. 

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби - Една запомняща се седмица. Трудна ситуация на избор, колебание, но в повечето случаи трябва да се отдаде предпочитание на всичко ново, макар и непознато. 

Понякога изглежда, че всичко е обърнато с главата надолу. Възможно е да има неразбиране от страна на близкото обкръжение, нулиране, особено в областта на личните и бизнес отношенията. 

Възниква необходимост да завършите нещо, да сложите край на партньорство, за да освободите място за нещо ново и обещаващо. Постепенно ще почувствате сигурност.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24 

Източник: tribune.bg