От 1-4 февруари Меркурий прави напрегнат аспект с Уран, а после с Юпитер. Трите планети образуват напрегната конфигурация. Да се усилят мерките за безопасност при пътуване и да се шофира с повишено внимание и разумно, тъй като може да има повече инциденти на пътя. Причините могат да бъдат както технически, така и човешки фактор.
Луната е в знак Овен. У вас ще се появи намерение да започнете някакъв проект, независимо от това, как може да завърши. Хората принадлежащи към знаците Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци като правило добре функционират при Луна в Овен. Овните ще бъдат в добра форма, но ще се появи желание да се движат в няколко направления едновременно. Везните ще бъдат твърде напрегнати и работата ще им коства повече усилия. Раците и Козирозите ще се почувстват прекалено чувствителни на фона на лекотата и фриволността на околните. 6-ти лунен ден започва днес в 10:08ч и продължава до 10:40ч на другия ден. Той е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към Земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите.

В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Добър знак е облак на небето или да чуете мелодичен звън. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Добре да се знае, че шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Бизнес – в сферата на бизнеса е добре да се прояви малко пасивност. Опасно е голямото напрежение, което може да повлияе не само на здравето, но и на бизнеса. Бъдете внимателни с финансовите операции или дори ги отложете.