Режисьорът Люси Иларионов за пореден път доказа, че за човешката воля няма граници. След операция, която претърпя в Турция през миналата година, където изрязаха част от стомаха му, Люси свали цели 80 кила от теглото си. Днес вече тренира във фитнес залата.
Самият той разказва, че спазва специален хранителен режим и изцяло е променил навиците си.Здравословните му проблеми са изчезнали и режисьорът се чувства жизнен и енергичен, предава Хот Арена. 

Явно сега е дошъл моментът, когато Люси е решил да стегне тялото си и да продължава да сваля килограми с тренировки във фитнес залата. Във видеото ще видите как режисьорът се поти с уредите под погледа на персонален инструктор.

Ако продължава в този дух, със сигурност Иларионов ще възвърне секси формата си от миналото, когато побъркваше тийнейджърките от сцената, където се вихреше като поп изпълнител. Скоро в интервю той сподели, че има намерение отново да хване микрофона. В битката с килограмите Люси има подкрепата на приятелката си – фолк певицата Ани Хоанг.