Манекенката Моника Валериева се появи по гърди в един от най-реномираните и скъпи столични ресторанти. Неуместното облекло на моделката стана обществено достояние, след като силиконовата хубавица сама реши да се изфука и публикува снимка в социалните мрежи. Редовните посетители на заведението веднага разпознаха тоалетната на 5-звездния ресторант, послужила за селфи на разгологъзената Моника.
„Как е възможно охраната да я е допуснала да припари в такъв вид? Прилича на изскочила от Амстердамска витрина”, не крият възмущението си от вида на Моника Валериева целомъдрени посетители на тузарския ресторант.

Те свидетелстват, че напоследък палавата манекенка често обядва и вечеря в заведението, като любопитното е, че почти винаги е в различна мъжка компания. „Люси Иларионов може и да се окаже прав, когато разправяше във „ВИП Брадър”, че тази си вади парите по недостоен начин”, одумват Моника Валериева възмутените от външния й вид.

Заведението е едно от най-скъпите в София, като обяд за двама човека без алкохол излиза около 500 лева. Остава загадка как дамата може да си позволи да си плаща подобни луксове.

Междувременно по делото за клевета, което Валериева води срещу Люси Иларионов, режисьорът смята да поиска бележка от НАП за официално декларираните доходи на манекенката и за видимото несъответствие между стандарта й на живот и приходите. Ще бъдат изискани и справки от Гранична полиция колко пъти е напускала България в периода 2010-2015 г. и в чия компания и за чия сметка е пътувала в странство, пише "Уикенд".