Криско прави всичко възможно, за да бъде образцов баща и затова се е заел сам да учи дъщеричката си Амая на английски език. Малката красавица е едва на 2 годинки, но вече смело повтаря думичките, които й казва звездният й татко.

Това стана ясно от кратко видео на занятията, което Криско пусна в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. В клипчето Криско повтаря няколко пъти думичката „реасе“, която в превод означава мир, а малката доволно повтаря по него, след което певецът я хвали и й се усмихва.

Видяното бързо събра положителни коментари в нета, като повечето онлайн потребители поздравиха Криско за вниманието, което обръща на наследничката си и на факта, че от съвсем малка я заучава и на чужди езици, пише „Телеграф“.

Още от раждането на Амая изпълнителят няколко пъти заяви, че използва всяка свободна минута, за да е близо до семейството си, което през март тази година посрещна и малкият Даниел. Фактът, че поради пандемията изпълнителите работят много по-малко, позволява на певеца да прекарва повече време с децата си. Той неведнъж е споделял, че много помага на жена си и с удоволствие сменя памперсите на малчуганите и ги храни.