28-годишната Лейси Хендерсън от Глазгоу - Шотландия попаднала в неприятна ситуация, докато била на работно пътуване. 

Тя планирала да прекара в Тайланд десет дни заедно с други модели и блогърки. Но плановете на бюти инста-дивата не се сбъднали. Служителите на летището не приели паспорта й отказали на Лейси да влезе в страната.

По думите на красавицата проблемите възникнали от това, че в паспорта й липсвали две страници. Преди няколко години тя излязала върху него течност и те се повредили. Но това не й пречило да пътешества в други страни, включително Испания и САЩ.Лейси не предполагала, че това ще е проблем в Банкок, отбелязва The Scottish Sun.

Моделката, която има 300 хиляди последователи в Инстаграм, била поразена от неприятната изненада. Не само, че й отказали достъп до страната, но и я вкарали в затвора. 

Лейси, която не била свикнала на подобно отношение, била направо шокирана. И с ужас споделила опита от преживяното. Тя разказва, че била сложена в мръсна килия и с нея се отнасяли като към животно. Блогърката трябвало да прекара там няколко часа, преди да може да се върне в родината си. 

Шотландката благодари на феновете си, че са я подкрепили в такъв тежък момент:

"На никого не бих пожелала това, те се отнасяха към мен като към животно, няма да успея да забравя скоро този опит", твърди тя. 

Превод БЛИЦ