След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на bTV, дъщерята на мадам „На кафе” също се готви за работа в най-голямата телевизия. 

Мари Константин вече се появи в предаването „Тази сутрин” по покана на туркинята, макар и само като гост в нейната рубрика. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за постоянна работа.

Според слуховете, Мари Константин отдавна се опитва да се настани на малкия екран, но до момента няма кой да й предложи договор. Тя не искала да е проста репортерка, нито да се бъхти зад кадър, а държала да е водеща на лайфстайл предаване като майка си, пише "Уикенд".

Само в БЛИЦ! Масови трансфери от bTV в Нова телевизия, какво се случва?! СНИМКИ

Засега обаче плановете й удрят на камък. Гала не смеела да я вземе при себе си в „На кафе”, за да не предизвиква подмятания за шуробаджанащина. Преди години тя беше прибрала мъжа си Стефан и, ако сега започне да работи и с дъщеря си Мари, би отблъснала зрителите.

Щерката на Гала си забрави сутиена и изпоти мрежата с това ВИДЕО 18+

В БНТ момичето не искало да работи, защото рейтингът й бил нисък, а позициите там са твърде проветриви – не се знае кога ще те уволнят.

Последният пример с изкаралата само два месеца в БНТ Деси Добрева е доказателство, че работата там винаги е под въпрос. Мечтата на Мари била да изгрее в bTV. Тя навила близката на майка си Зейнеб да я покани в рубриката си с идеята да опипа почвата и да направи впечатление на шефа Антон Хекимян, пише още изданието.

На Гала обаче едва ли ще се хареса това, което щерка й Мари върши...