Най-гледаното предаване за кулинария „Hell's kitchen“ вече е на финалната права, а до нея без учудване достигнаха двамата най-добри - Филип Спасов и Дани Спартак. Те са изключително подготвени и финалът със сигурност ще впечатли, но наградата сякаш вече е с логичен победител, пише Хот Арена.

Макар и Дани, и Филип да заслужават наградата от 100 000 лв и място в кухнята на шеф Ангелов, победителят довечера ще бъде Спартак.

Причината за това, шушукат запознати, е, че Дани просто има по-голяма нужда от победата и шеф Ангелов ще оцени готвача. Филип също има огромни познания, но везните наклонили към Дани, заради прост факт - Спартак няма собствен ресторант.

Спасов вече има такъв, както и фирма за кафе и доставки на храна. Така наградата да работи в чужда кухня - тази на шеф Ангелов, както и 100 000 лв не са били примамливи за френския възпитаник.

На другата крайност е Дани Спартак, който макар големите си умения, няма възможност за свой ресторант и в момента работи като служител за друг човек. Така логичният избор всички да са щастливи бил избран с финал от най-добрите участници, на който Филип да получи необходимото признание, а Дани да спечели необходимото си място.